Ива Янкулова сви гаджето на колежка

17.06.2013 09:15 | Видян 2846 пъти

Ива Янкулова сви гаджето на колежка

Моделката Ива Янкулова е известна като доста палава дама.За това мнение може би помогна и ролята, която изигра в родния сериал Отплата, в който нямаше проблем да минава през леглата на различни мъже, за да постигне желанията си. На снимачната площадка дори завърза по-интимни отношения с един от колегите си - Калоян Трифонов (актуалния любим на Рут Колева). 

Последното завоевание на хубавицата е гаджето на нейна колежка. Всъщност Ива си паднала по половинката на Кристина Милева, която пък помним като любима на Деян Донков . Двете момичета по принцип са много близки, но в крайна сметка се оказа, че споделят един и същ мъж. До неотдавна Кристина имала бурни отношения с моден фотограф от Милано, пише Супер 19'.

Всичко между двамата обаче приключило, след което той се преориентирал към нейната колежка Ива. Блондинката изобщо не се замислила за това дали нейната приятелка няма да остане засегната от една такава връзка и смело се впуснала в авантюрата. Все пак се постарала да крие от нея, за да не се скарат. В момента красавицата се е преместила да живее в Лондон. Там моделът обикалял нощните клубове, а през деня се пробвала по различни кастинги. Едно от любимите й заведения се оказа известният български бар в Лондон Dstrkt, където тя често ходела. Ива била много общителна и бързо намирала нови приятели в мегаполиса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !