Андрей Арнаудов изпада в ужас от котки

14.06.2013 17:15 | Видян 1841 пъти

Андрей Арнаудов изпада в ужас от котки

Панически страх от котки тресе продуцента на "Къртицата" Андрей Арнаудов, който е изнервил колегите си от ТВ 7 с ужаса, изпитван към четириногите. По време на едно от последните предавания на шоуто "опосумът" истеряса, а зрителите станаха неволни свидетели на паниката му, пише Уикенд.

Инцидент в детството му с котка отключил страха му към пухкавите четириноги. За беда на Андрей край студиото в Нови хан, където е Базата на "Къртицата", се окотила черно-бяла котка и родила 6 малки. За да го дразни, неговият приятел и съдружник Иван гушна котката и започна да мяучи по време на живото предаване, а Андрей изпадна в паника.

"Не ме пипай! Ще започна да кихам, ще се подуя и ще изглеждам като теб, както изглеждаше, преди да спреш да пиеш. Зрителите знаят, че имам алергия и фобия от котки. Да видите, че "Къртицата" наистина е предаване, в което се борим със страховете си. И на мен не ми е лесно. Не си мислете, че екипът нарочно иска да ме тормози. Просто котката роди в един процеп на декора и крие малките си там. Не можем да ги махнем", откровено сподели страховете си Андрей.

Той неведнъж по време на ефир е описвал състоянието си като тежко и е изброявал множество случаи, в които котките са го довеждали до ужас. Андрей призна, че много хора са се опитвали да го лекуват, но по-скоро са постигали обратен ефект. Страхът му продължавал да бъде неконтролиран, а желанието му да ги избягва – мигновено.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !