Ненка от "Комиците" отслабна наполовина за Велико Търново

15.08.2008 09:57 | Видян 9031 пъти

Ненка от

Първа спирка от Технополис турнето на Комиците “Лесно е да се засмееш” беше старата столица Велико Търново. Час и половина преди началото на представлението публиката вече се настаняваше по трибуните на стадион “Ивайло” в града и подканяше с аплодисменти началото на спектакъла. Водещият Петьо Петков – Шайбата и рапърът Устата в присъщия си саркастичен диалог и взрив от фойерверки откриха спектакъла, а след това на сцената излезе целият звезден актьорски състав – Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов и Руслан Мъйнов. Шоуто, преплетено от смях и музика, продължи с изпълнения на Група “Те” и Тони Димитрова.


Три пъти беше повикана на сцената с аплодисменти пластичната "асистентка Ненка", неповторим образ на Любо Нейков, на която същата вечер й се наложи да свали точно половината от теглото си. За съжаление дори и фокусите на магнетичния Ненчо Илчев не помогнаха това да се запази за повече от секунда, но предизвика фурор у публиката и разбира се, много, много смях. Христо Гърбов пропя рокендрол в образа си на Пегъзий Музовски, а Руслан Мъйнов, припознат в Тоска Трубадурова, обра силни  овации и възхищението на самата Тони Димитрова в изпълнението си на “Наздравицата” от операта “Травиата”.


Заразно смешна и емоционална, първата среща на Комиците с тяхната публика на живо се оказа и много очаквана именно сега, в разгара на лятото, и много от хората, останали за автографи след концерта, споделяха с актьорите, че именно смехът и настроението, които са получили същата вечер, са това, което няма как да намерят другаде.
        

За “Комиците” обаче сезонът тепърва започва. Очакват ги още 12 концерта в градовете Русе, Добрич, Каварна, Варна, Бургас, Стара Загора, Кърджали, Пловдив и Кюстендил и публика, жадна за смях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !