Тази вечер в Къртицата очаквайте Кървав шейк

11.06.2013 16:15 | Видян 1858 пъти

Тази вечер в Къртицата очаквайте Кървав шейк

Още един Заселник ще си тръгне от Базата на шест дни преди грандиозния финал на шоуто. Кой ще бъде той, ще разберем тази вечер в живото предаване, когато двамата избрани от зрителите и от Групата за Къртицата ще се изправят един срещу друг на елиминационен тест.

Вторник  вечер е време за изпитания и битки за Заселниците, които вече се готвят за последното Предверие преди финала на шоуто, наречено с кодовото име "Кървав шейк", както и за последната голяма битка на Арената - "Стълба към небето".

По време на живото предаване тази вечер предстои финалната развръзка в семейната драма на Моро и Валя. Какво ще се случи с тях след привидното затишие в ромският катун и дали ще останат заедно и след шоуто? Тази вечер продуцентите ще предложат на двойката няколко варианта, чрез които да решат семейните си проблеми.

За да коментират случващато се в Базата, гости в студиото на Иван и Андрей ще бъдат Светослава Тадаръкова, Емил Кошлуков, Яна Грудева и постоянната коментаторка Марта Вачкова.

Дали Заселниците ще успеят да се справят успешно с голямата битка на Арената и кой ще си тръгне броени дни преди финала на шоуто, предстои да разберем тази вечер от 20ч. само по TV7.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !