Моделката Юлия Юревич: Безумно е в какво ме забъркаха

10.06.2013 14:45 | Видян 2391 пъти

Моделката Юлия Юревич: Безумно е в какво ме забъркаха

"Безумно е в какво ме забъркаха. Работя и живея нормално. Излизам с приятели и уча. Бях до родителите ми, когато започнаха да звънят телефони. Да питат вярно ли е, да питат какво става. Даже имаше хора, които ми предлагаха адвокати. Безумно е. Беше неприятно. Звъняха и от Гърция. Чудя се защо никой не ме потърси преди да се пусне статията", това разказа моделката Юрия Юрчевич, чието име бе забъркано в скандал с трафик на наркотици и оръжие в Гърция, пред Нова телевизия. "В Гърция съм била само на почивка. Нищо повече. Нямам бизнес, нямам имоти там", обяви тя.

Припомняме, че преди дни бивша българска "Мис" бе арестувана в Атина за търговия със забранени вещества. Красавицата е била задържана от специализиран полицейски отряд късно в четвъртък в южните предградия на гръцката столица. При обиска на жилището полицаите са намерили още еротични принадлежности и лента с надпис “Мис България”, които също са иззети. Именно покрай лентата името на Юлия бе забъркано в скандала, пише Блиц.

След като се разбра, че Юлия няма нищо общо с акцията, тя получи извинение от медиите.

"По едно време си мислех дори дали някой не си е направил фалшив документ за самоличност с имената ми. Нямам друго обяснение", обяви още Юлия.

Като цяло тя сподели, че приема извинението, но въпреки това смята да се консултира с адвокати, за да прецени какво да прави.

"Наркотици и оръжие да се свързват с моето име е недопустимо", завърши Юлия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !