Финалът на Dancing Stars - изпитание с три танца

06.06.2013 13:15 | Видян 2187 пъти

Финалът на Dancing Stars - изпитание с три танца

На финала на Денсинг ще се съзтезават каскадьорката Стелла, актрисата Елен Колева и младия изпълнител Ангел. За първи път всяка една двойка ще  представи не един, а три танца. Огромното предизвикателство за тяхната издържливост ще започне с индивидуален фрийстайл танц, ще премине през общ ча-ча-ча и ще завърши с  най-любимия им индивидуален танц  от сезон 2013г.

За изтеклите 13 седмици звездните двойки прекараха общо  6000 часа в репетиции и тренировки като за това време подготвиха 135 различни танца. По време на изтощителните тренировки бяха свалени 115 килограма като рекордът се държи от Люси Иларионов се раздели с 35 килограма от теглото си.  Само по време на тренировките са изпити 14 000 литра минерална вода и 10 000 кафета.

Спектакълът на сезона Dancing Stars заслужено си спечели приза за най-блясковото шоу в телевизионния ефир. За ръчната изработката на 300-те костюма, стилистите използваха над 100 000 камъни Сваровски и 2300 метра шифон, коприна и дантела. Средно танцьорите са скъсали между 2 и 3 чифта обувки. Рекордът за най-високи токчета се държи от водещата Алекс - 16см, следвана от 12-сантиметровия ток на Глория за снимките като “Момиче на Джеймс Бонд.

В гримьорната на Dancing Stars, за сияйния вид на дамите се използваха: 150 чифта мигли, 20 литра бронзант за тяло, 45 кутии фон дьо тен, 3 дузини червила, 20 спирали, 27 ружа, 1 кг сатен и перлен блясък, 33 флакона фиксатор за грим.

Във фризьорския кът коафьорите от “Арлет”  употребиха над 60 флакона лак за коса, 30 туби гел, 3 кг фиби и фуркети, 50 флакона блясък за коси, над 20 вида различни маши и преси за коса.

По време на шоуто и зад кулисите са направени 3000 снимки от професионален фотограф и незнайно колко любителски. Броят на сълзите и усмивките остава неизяснен, но със сигурност градусът на емоциите, които предизвика Dancing Stars, е много над средния за телевизионния сезон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !