Дъщерята на Джако посегна на живота си

06.06.2013 10:00 | Видян 2416 пъти

Дъщерята на Джако посегна на живота си

15-годишната дъщеря на Майкъл Джексън - Парис била откарана спешно в болница в Лос Анжелис след предполагаем опит за самоубийство. Това е съобщила майка й Деби Роу пред медии в САЩ. Тя коментирала, че върху момичето, което е второто от трите деца на Джако, "напоследък се стовариха доста неща", коментира Роу.

Сайтът за светски новини TMZ.com, който първи разпространи новината, посочва, че момичето е било отведено от дома си в Калабасас, щата Калифорния от линейка около 2 часа през нощта местно време, пише vsekiden.

Джексън се възстановява в клиника в Калабасас, Калифорния.Според подадената на 911 информация, Парис е взела свръхдоза, но анонимен източник разкривал, че по китките й имало множество прорезни рани.

Според твърденията на близък на Парис, това не бил първият й опит за самоубийство, но е много по-сериозен, а не "просто вик за помощ".

Съобщенията на момичето в Туитър часове преди инцидента, свидетелстват, че тя е изживявала тежък момент."Чудя се защо сълзите са солени? Вчера всичките ми проблеми изглеждаха толкова далечни, а сега имам чувството, че са тук и няма да махнат", написала е Парис.

Попкралят Майкъл Джексън почина през 2009г. от смъртоносна доза от хирургичното обезболяващо пропофол, беше женен за Деби Роу между 1996г. и 1999г. Двамата имат две деца - Принс Майкъл, роден през 1997г., а Парис - през 1998г. Третото дете е син - Принс Майкъл ІІ, известен още като Бланкет.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !