Звезда на Боливуд се самоуби

06.06.2013 09:15 | Видян 3434 пъти

Звезда на Боливуд се самоуби

Една от най-красивите боливудски актриси Джиах Хан, известна още като Хафиса Хан е открита мъртва. Безжизненото тяло на 25-годишната красавица е открито в апартамента й в индийския град Джуху. По първоначална информация, става въпрос за самоубийство.

Неофициално се твърди, че Хафиса Хан е била открита обесена. До момента тази информация не е потвърдена от полицията. „Конкретна информация ще бъде дадена, след като излязат резултатите от аутопсията”, заявиха разследващите органи.

Тепърва предстои да се изяснява и какви са причините, довели до трагичния край на красавицата. Говори се, че от известно време насам звездата на Боливуд е била в тежка депресия, породена от лични проблеми, затова и е посегнала на живота си.

Джиах Хан бе една от най-талантливите млади актриси в индийската киноиндустрия. Красавицата стана известна през 2007 година, когато направи дебюта си в киното. Първият филм, в който Хафиса показа таланта си бе “Nishabd”. На актрисата бе поверена главната роля, а в лентата брюнетката си партнираше с един от най-известните индийски актьори Амитаб Бачан, пише „Струма”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !