Бунт срещу Ласкин в интернет

05.06.2013 09:00 | Видян 3163 пъти

Бунт срещу Ласкин в интернет

Краят на театралния сезон и липсата на тв ангажименти подлудяват Иван Ласкин и той си го изкарва на феновете си. Актьорът всекидневно предизвиква скандали, коментирайки в страницата си във "Фейсбук" всякакви теми от ежедневието, пише Всеки ден.

Той е компетентен от избора на нови министри до бунтовете в Турция. Изказванията му обаче са крайно нецензурни и откровено сеят омраза и песимизъм. Заради това все повече хора си позволяват да оплюват Ласкин направо в неговия профил, а мнозина са се отказали да му бъдат приятели в интернет.

"Как може да има толкова омраза и гняв в един човек на изкуството. Обърна се дори срещу децата, които са абитуриенти и коментира негативно снимките им без да ги познава", чудят се доскорошни фенове на Ласкин.

Бунтът на почитателите му обаче въобще не стряска актьора и той продължава да пропагандира омраза, както и да зове за масово емигриране от държавата. Той самият се заклева, че няма да позволи на щерка си да остане в България.

"От години плаши, че ще се махне и все тука стои. Да изчезва и да спре да обяснява колко са зле българите", ядосват се интернет потребители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !