Нова интрига с Ирен Онтева и Христо Сираков

03.06.2013 14:15 | Видян 4020 пъти

Нова интрига с Ирен Онтева и Христо Сираков

Интригата между Христо Сираков и топмодела Ирен Онтева отново е на дневен ред. Бизнесменът с прякора Стоте манекенки доведе бившата си на Слънчев бряг, за да открият заедно летния сезон.
 
Макар да се опитваха да покажат, че са с отделни компании, ексвлюбените бяха забелязани да джиткат заедно из комплекса през деня. Вечерите пък го играеха разделени, забелязаха по-наблюдателните.На двудневния парти маратон за старта на новия сезон те споделяха различни компании и маси, създаваха впечатления, че не си говорят дори. Но театърът им беше по-скоро за заблуда и да разсее за действителната близост в отношенията им, отбелязаха приближени до тях. Сякаш за да потвърди косвено тази информация, Ирен Онтева помоли фотографите да не я снимат в компанията на Христо Сираков, пише Монитор.

На купона в морския клуб по пискюли цъфнаха Биляна Йотовска и свитата ѝ от танцьорки. Мис Дупе 2009 влезе в ролята на Клеопатра, а още с излизането си на сцената събра погледите с въздушен шпагат. За акробатичния номер на Йотовска спомогнаха двама румънски мачовци, които нажежиха на макс атмосферата с танцовите умения.

Въпреки дъждовния ден куп ВИП личности се пренесоха на морето. Сред тях бяха Лора Караджова, Вили Сечкова и Александър Сталийски, рапърът Устата, тризначките от "Биг Брадър", моделът Гери Дончева, Мисис България 2007 Мариана Маринова. Милко Калайджиев изневери на попфолка и доведе жена си на хаус парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !