Шестима охраняват Чичолина на 5 юни

03.06.2013 12:15 | Видян 1558 пъти

Шестима охраняват Чичолина на 5 юни

Илона Сталер –Чичолина, която пристига като звезден гост на юбилея на лорд Евгени Минчев ъф Итън ще отседне в резиденция Анастасия. Светският олигарх, който също живее там е предоставил едно от владенията си за Сталер, позната като бивша порнозвезда и настоящ политик, пише Супер 19'.

Шестима охранители ще се сменят на етажа, на който ще отседне прочутата унгарка с италиански паспорт. Сталер прекара в италианския парламент близо пет години, а от тогава насам името и се свързва с опазване на човешките права и благотворителността.

Очаква се близо 250-те приятели и гости на Минчев от цял свят да зърнат супер звездата и на афтър партито след рождения му ден в Мега денс клуб в Студентски град. Самият рожден ден на Евгени ще премине под формата на Венециански бал в Мол България , като в първата част ще бъдат връчени и наградите Национална гордост.

В последния момент стана ясно, че сред наградените, но посмъртно ще бъде и Людмила Живкова. Дъщеря и Евгения ще присъства лично, за да получи престижния приз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кралица Камила разкри любимите си...

Кралица Камила е предоставила първите си кралски права...

Конфликт на интереси с новия шеф на...

В конфликт на интереси като председател на Сдружение...

Няма коментари към тази новина !