Snoop Dogg гостува в хитовия американски сериал One Life to Live

31.05.2013 11:45 | Видян 1691 пъти

Snoop Dogg гостува в хитовия американски сериал One Life to Live

Наистина няма нещо, което Snoop Dogg да не може да направи.  За двайсет годишната си кариера мултиплатиненият рапър вече  е натрупал впечатляваща биография. Той е бил сводник, от време на време актьор, рекламно лице на всичко, включително храни и напитки, а в момента се изявява и като реге певец под новия си псевдоним – Snoop Lion. Сега вече Снупи може да добави още една забележителна професия – тази на звезда от сапунен сериал.

За  тези, които не са влезли „на дълбоко” в света на сапунените опери, ще поясним, че хип-хоп звездата участва в хитовия американски сериала “One Life to Live” – „Един живот за живеене” като гост звезда.

Рап изпълнителя решава да участва в подобен тип сериали покрай излизането на новия му филм  „Прероден”.  Документалният филм, сниман в Ямайка проследява неговото посвещаване в растафарианската култура и отразява неговия дебют като Snoop Lion.

Въпреки това, той не се появява само в ролята си на актьор. Snoop е създал и нова начална песен за сериала - “Brand New Start“. Лейбълът на Snoop продуцира сингъла, който е записан с участието на соул изпълнителя IZA.

Сериалът „One life to live” се е излъчвал по ABC повече от 40 години, а по-рано тази година се възражда като уеб-сериал по Hulu и iTunes. Snoop Dogg и преди е участвал в сериала през далечните години, когато все още се е излъчвал по телевизията.

Всички почитатели на Snoop Dogg ще могат да го видят на живо на 8 юли в зала Арена Армеец. Началото на концерта е точно в 20.30 часа, а подгряващ изпълнител ще бъде рапърът 100 Кила. Билети търсете в мрежата на TicketPro.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !