Бащата на Ванко 1 стана бакшиш

02.06.2013 09:05 | Видян 1426 пъти

Бащата на Ванко 1 стана бакшиш

Бащата на пловдивския рапьр Ванко 1, Петър Главчев, е започнал работа в таксиметрова фирма под тепетата. Лежалият в затвора с присъда за прехвърляне на момичета за проститутки в страни от Западна Европа редовно кибичел в очакване на клиенти на стоянките около жп гарата в града, издава Уикенд.

След проточили се с години дела семейният бизнес на Главчеви за близо 900 хил. лева бе отнет в полза на държавата. Семейството се раздели и със седеметажната бизнес сграда и хотел с Исус Христос на покрива, който трябваше да му носи дивиденти от наеми.

Заради всичко това Ванко 1 заведе дело срещу България в Страсбург. Докато обаче чакат Европейският съд да се произнесе, Главчев-старши заработва за семейния бюджет като бакшиш. Колата, която шофира, била под аренда. "Не се изкарва много като драйвър на такси в Пловдив, но заради скандалното му минало бай Пешо сигурно никъде другаде не са го наели на работа", обсъждат колегата си таксиджии. И си припомнят безгрижните времена, в които таткото на Ванко 1 пръскал по 500 лева на ден по пловдивските кръчми.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !