Избраха финалистите в "Като две капки вода"

30.05.2013 12:45 | Видян 2072 пъти

Избраха финалистите в

Имената на претендентите да станат номер 1 са Рафи, който засега е оглавил класацията, Милица, Албена и Гъмов.

Във вчерашното шоу Албена Михова показа своя вариант на Мадона. Преди Албена на сцената беше Диана Любенова. Тя имаше трудната задача да се превъплъти в образа на Ейми Уайнхаус. "Това, което направи тази вечер, е най-хубавото. Аз адски много се възхищавам на този огромен прогрес, който направи", заяви Хилда Казасян.

След Диана своето представяне като Бон Джоуви направи Алекс. Актьорът обяви, че двамата с актрисата водят ожесточена битка за последното място, но той няма да й го отстъпи.

Рафи Бохосян се появи с две лица на сцената на "Капките" - на Ерос Рамацоти и Тина Търнър. Той сподели по време на репетициите, че ще направи парчето си по-трудно, отколкото е оригиналът, за да е достойно за полуфинал. След края на изпълнението му цялата публика стана на крака. "Рафи, ти ме направи луда. невероятен си", заяви Хилда Казасян. Вижте снимки на финалистите >>

Милица Гладнишка се появи с 30 кг отгоре, за да изиграе Cee Lo Green. "Милица е извънземна, толкова е артистична", каза Любо Дилов-син.

Мария Игнатова се появи в образа на Бритни Спиърс. Още в четвъртък водещата се връща в "Господари на ефира".
    
Станимир Гъмов пя като Етиен Леви. Бившият вокалист на "Трик" обаче го научи в тънкостите не само на пеенето, а и на танцуването. Стефан Рядков излезе като Емил Димитров, с когото се оказа, че е пял на една сцена преди години.

Гост-звезди на вечерта бяха рапърите Румънеца и Енчев, които заедно влязоха в образа на Лили Иванова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !