Готвачът на Челентано събира звездите на лятно парти

01.06.2013 09:00 | Видян 1266 пъти | Гласували 1

Готвачът на Челентано събира звездите на лятно парти

Новият софийски ресторант Rosé ще събере популярни личности и бизнес партньори на голямо парти на 6 юни, с което ще отбележи отварянето си. Той се намира на булевард България 132, между луксозния Apart Residence Emirates и най-големия в България фитнес Pulse Fitness&Spa. За ценителите на средиземноморската кухня това е точното място. Заведението е елегантна комбинация от автентичен италиански интериор, изкушаващо вкусна храна и учудващо достъпни цени.

Няма как да не запомните вкуса на ястията, независимо какво си поръчате, защото готвачите използват оригинални италиански рецепти, към които добавят прецизно подбрани подправки с лек и деликатен аромат. Тук може да опитате прясна италианска паста, многообразие от пици, рибни специалитети и морски дарове, апетитни ястия от пилешко, телешко или агнешко месо, салати от свежи зеленчуци с пресни подправки и, разбира се, неприлично вкусни десерти. В ресторанта ще откриете най-богатата селекция от отбрани розета от цял свят. Колекцията се обновява и допълва ежедневно, за да задоволи и най-изисканите претенции на ценителите на качественото вино.

Топ-готвачът Евгени Панайотов и няколко известни личности ще приготвят на живо пред гостите характерни за ресторантът специалитети. Кулинарният спец и приготвял храна за доста популярни особи, сред които и италианския шлагерен изпълнител Адриано Челентано. Звездата най-много се прехласвал по телешкото, което българинът готвил по оригинална рецепта. Отбраните гости ще изпробват и уникалното френско вино на избата Chateau D'ESCLANS.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !