Астроложката Оксана предрече кратък живот за новото правителство

25.05.2013 09:03 | Видян 1927 пъти

Астроложката Оксана предрече кратък живот за новото правителство

"Новото правителство на България няма да изкара мандата си, то ще бъде свалено през април-май догодина". Това прогнозира астрологът Оксана Хорват-Станчева.
Астроложката обясни, че заради планетата Сатурн и неговите неблагоприятни аспекти през следващите две години животът на българите ще е много труден. Организираната престъпност ще процъфтява, а интригите между политическите сили няма да секнат, пише Блиц.

"Периодът до края на юни е лош, защото Юпитер е в Близнаци, където е най-слабо поставен. Планетата на късмета в тези условия дава нестабилност и няма как да се гради нещо здраво. 

През юли ще има светлина в тунела, но тя не бива да ни изпълва с големи очаквания", предупреждава Станчева в "На кафе“. "Ще имаме ново правителство, но то ще ни управлява до април или май догодина", подчерта тя и уточни, че в рождената карта на България Уран и Венера са в квадратура и затова винаги има напрежение. "До 2023 година ще е така. Политиците няма да обръщат внимание на това, което иска народът", каза още астрологът. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преслава не пя на концерта на Тони...

Концертът в "Арена Армеец", с който Тони Стораро...

Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Няма коментари към тази новина !