Джеймс Франко:Някой от филмите ми са направо трагични

26.05.2013 09:00 | Видян 1750 пъти

Джеймс Франко:Някой от филмите ми са направо трагични

Джеймс Франко е известното лице, което позира за корицата на новия комедиен брой на мъжкото лайфстайл списание GQ (юни/2013). Изданието има претенциите да покаже най-смешните хора в шоубизнеса, което накара доста от читателите му да се озадачат какво прави Джеймс на корицата на този брой, след като не е типичен комедиен актьор, а по-скоро е чудат, странен и нетипичен персонаж в Холивуд.

Хубавото в случая е, че Франко е много искрен и признава директно, че някои от филмите му са направо трагични, пише Dnes.bg.

Той стана известен с добре приетите от критика и зрители хитове: "Тристан и Изолда", "Нощи в Роданте" и "Яж, моли се и обичай", но има и доста издънки в киното като глупавата комедия „Ваше Височество", в която участва заедно с Натали Портман и Зоуи Дешанел.

Ето и какво споделя със списанието 35-годишният актьор:

За това дали е в състояние да се смее сам на себе си:

"Моята публична персона е нещо като театрален образ, който съм си изградил, така че ако хората искат да ми се подиграват, да знам, че всичко е наред, защото те не се подиграват на самия мен. Така че аз също нямам проблем да се шегувам с актьора Джеймс Франко."

За ролята си в новия ексцентричен филм „Краят на света", в който участва заедно с Пол Ръд, Сет Роугън и Ема Уотсън:

"Когато за първи път прочетох сценария за филма, моята роля беше на доста по-материалистичен човек. В крайна сметка измислихме друга, по-добра версия на персонажа ми, но той пак се размотава в дрехи на Gucci."

За най-лошите си филми:

"Анаполис" беше наистина лош филм. Не ми хареса да го снимам, не ми хареса и резултатът. А филмът "Ваше Височество" направо беше гаден. По-добре не го гледайте никога."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !