Old School Productions е новата продуцентска компания на Нико Тупарев

12.08.2008 14:46 | Видян 7365 пъти | Гласували 2

Old School Productions е новата продуцентска компания на Нико Тупарев

Old School Productions е името на новата стара продуцентска компания на Нико Тупарев. Очаква се през новия сезон компанията да продуцира самостоятелно и в копродукция осем предавания в родния ефир, между които ще са и стъпващите за първи път в България „Dancing Stars” (“Dancing with the stars” по лиценз на BBC Worldwide) и “Хванати в изневяра” (с оригинално заглавие “Cheaters”), както и разработените от екипа на компанията дневно ток шоу „Четири жени”, късно вечерно шоу, чието име и концепция все още се пазят в тайна, и други вълнуващи проекти. 

За момента продуцентската компания ще работи с 4 от водещите телевизии в България - bTV, БНТ, TV2 и Диема. Така, с ново име и опитен стар екип, Old School е компанията, която ще продуцира в най-много медии. Предаванията на Old School Productions ще се излъчват в праймтайма, като очакванията за успеха на „Dancing Stars”, което ще се излъчва по bTV, са много високи. Най-рано в ефир ще се появи „Хванати в изневяра” по Диема, а от октомври по БНТ ще започне риалити проектът „Животът на другите”.

Всички ключови фигури в Old School Productions са работели с Нико и в SIA Advertising. Сред тях са главният редактор Ники Николов, главният режисьор  Николай Пенчев. Именно екипът, който вече дълги години е основна част от продуцентския бизнес в България и е наясно с всички негови тайни, е най-големият актив на новосъздадената компания. „Това са хората, които основно стоят зад успеха на Вкусно, Джубокс, Стани богат, Сделка или не, досегашните сезони на Big Brother . На тях разчитам и днес”, казва Никола Тупарев.

Именно приемствеността и опитът, на който залагат в Old School Productions, са причината за избора на име на компанията. Друга е и философията на новата фирма – в Old School на първо място ще стои интересът на предаването, след това интересът на екипа и най-накрая – този на медиата. „Само ако следваш тази линия, е възможно едновременно да си лидер на пазара и продукцията ти да е наистина качествена”, казва Нико Тупарев.

Водещите на предаванията, които ще гледаме през новия сезон, са познатите и обичани Ути, Ники Кънчев, Део и Митко Павлов, Марта Вачкова, Азис, Катето Евро и Мария Силвестър, както и водещите на “Dancing Stars” и “Хванати в изневяра”, чиито имена засега продуцентите не споменават. Тайна са и имената на четирите изключително популярни жени, които ще се изявят като водещи в дневно ток шоу „4 жени” в ефира на bTV. Така че със сигурност предстои раждането на нови звезди в българския ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !