Тейлър Суифт с 8 награди Billboard

21.05.2013 16:15 | Видян 1651 пъти

Тейлър Суифт с 8 награди Billboard

По традиция, когато говорим за получаване на награди, церемонии, червени килими и прочие, често пъти тоалетите на звездите стават обект на по-голям интерес дори от отличията, които са или не са получили, пише inews.bg.

Американските музикални награди Billboard не са изключение от правилото.

Голямата победителка на лъскавата гала вечер, която се състоя в Лас Вегас, е миловидната блондинка Тейлър Суифт, която си тръгна с цели 8 награди.

Сред останалите най-големи победители бяха момчетата от One Direction, които си тръгнаха с 3 статуетки; Риана, която завоюва също толкова приза; Джъстин Бийбър, който спечели същия брой отличия.

Впечатление, за пореден път, направи фактът, че голяма част от изпълнителите наистина не знаят какво е стил. Нито какво им отива, да не говорим дали е адекватно спрямо събитието, на което са дошли.

Като Мадона, например, която се появи по жартиери, покрити от въз къса пола на дупки. Или иначе казано – на въображението беше оставено прекалено малко.

В сценичните тоалети на останалите отличени знаменитости преобладаваха пайетите, крещящите аксесоари, перата и брокатът. На някои този кич стои добре, докато при други е откровено дразнещ.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !