Защо изчезна ММА?

20.05.2013 14:30 | Видян 1698 пъти | Гласували 1

Защо изчезна ММА?

Всеки месец, а в някои и два пъти на месец България ТРЪПНЕШЕ в очакване на гала спектакли по ММА. Събитията ставаха все по-лъскави, канеха се дори световнизвестни знаменитости от този кървав спорт. И сякаш изведнъж всичко секна.

Като изключим една гала, организирана от братята Росен и Румен Димитрови, известни на народа като Близнаците – две от големите звезди на ММА, от началото на годината, която почти преполовихме никой не организира бойно шоу.

До момента организаторите бяха два лагера. Единият се въртеше около бившия каратист Любен Джубрилов, а другият – около бизнесмена Христо Христов и майстора на джиу джицу Любо Геджев. Именно тяхна беше и последната голяма гала – според всички експерти – най-стойностното събитие в този спорт, организирано някога.

Тя ли е финалът на голямата надпревара между алтернативните организатори, която роди неподозирано за родните спортни и шоубизнес стандарти качество?

По всичко личи, че поне временно кризата ще доведе точно до това. Парите, необходими за спонсорирането на само един спектакъл са поне 50 хиляди лева. За да се направят 12 – по един всеки месец, каквато беше амбицията, а през 2010-2011 г. и реализацията на Джубрилов, инвестицията е наистина огромна.

Какво правят момчетата, които станаха любимци на тълпата, както Спартак и колегите му гладиатори преди 20 века в Рим:

Багата тренира в Америка с друг герой от кървавия спорт – Краси Бореца
Близнаците тренират националния отбор по бойно самбо и опитват да направят още едно събитие, подпомагани от фолкпевеца Константин.

Светлозар Савов стана почетен гражданин на своя град и влезе в обективите с приятелката си – фолкзвездата Десислава. Стъки играе само в чужбина, а у нас е политик от неуспялата на изборите партия Горда България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !