Петко за Мария Игнатова: Двамата се "запалихме" един по друг

18.05.2013 09:00 | Видян 2395 пъти

Петко за Мария Игнатова: Двамата се

С Мария всичко стана много бързо. Нещата се случиха много спонтанно. Аз самият никога не съм се правил на циркаджия, държа се естествено и съм себе си. Двамата се „запалихме“ един по друг. И в един прекрасен момент решихме това да го узаконим. Не сме се женили защото е била бременна. Чак когато мина сватбата, разбрахме, че тя очаква дете. Дори не ми го каза. Дойде при мен, погледна ме и аз вече знаех, че тя е бременна. Просто някакво шесто чувство. Това каза в „На кафе“ бившият съпруг на Мария Игнатова Петко Димитров.

„Постепенно обаче различията помежду ни взеха да си казват думата. В никакъв случай не искам да виня някого. Не обичам темите за разделите. Но е много по-добре детето да расте с родители, които го обичат, дори и те да са разделени, отколкото да става свидетел на постоянни скандали. Сега на всичките празници сме заедно, прекарваме достатъчно време със сина си и му даваме цялата си любов“, каза бизнесменът.

Мария на свой ред каза също много топли думи за бившия си съпруг: „Страхотен човек, с ужасно хубаво чувство за хумор! Нагърбва се с толкова много неща, не знам как успява с всичко. И двамата осъзнахме, че нещата помежду ни не се получават. Нямаше обиди, нямаше караници. В моя живот най-трудния момент, както и в неговия навярно, е раждането на Вики. Синът ни се роди в 8-я месец и го видях едва на 20-я ден. Но, слава Богу, детенцето е живо и здраво и ние много го обичаме!“

„Най-хубавото е, че с Мария сме приятели. Споделяме си всичко, подкрепяме се. А Виктор е едно дете... Нямам думи! Обичам го до болка!“, каза умиленият татко.

Снимка:  newsmaker.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Няма коментари към тази новина !