Лили в ужас от мемоарите на Данчето

15.05.2013 15:00 | Видян 4342 пъти

Лили в ужас от мемоарите на Данчето

Йорданка Христова подготвя скандални мемоари, които ще излязат от печат през септември, научи Всеки ден. Главен герой в томчето  ще е вечната ѝ врагиня Лили Иванова , с която водят близо 40-годишна война, пише Всеки ден.

"През годините кой ли не сядаше да пише книга и по мой адрес се изсипа една камара лъжи и кал. Винаги обаче се дистанцирах от скандалите и запазвах мълчание, тъй като всеки си има своята истина. Ако дадено нещо сме преживели различни хора, то всеки помни и различни детайли. Разбрах това, когато четох писанията на мои колеги и ми стана обидно от начина, по който представят нещата", споделя изпълнителката на "Сърца червени". Йорданка споделя още, че за първи път върху белия лист ще открехне и завесата на дългогодишния си скандал с Лили Иванова. Любимката на Фидел Кастро се зарича, че ще бъде откровена и честна с читателите, тъй като не се знае оттук насетне колко възможности за изповед ще има, а биографията ѝ определено ще остане в историята.

С право Лили има защо да трепери от предстоящите мемоари на Христова. През 2009-а, когато от печат излезе "Лили Иванова: Истината", в книгата си примата на родната естрада най-жестоко оплю вечната си конкурентка, обвинявайки я в некадърност, жена с леко поведение, лицемерка и дебелана, която изглежда по-възрастна от годините си.

Сега се очаква отговорът на Йорданка Христова, който със сигурност ще е подобаващ.















автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !