Ирена Милянкова влиза в "Къртицата"

13.05.2013 14:30 | Видян 2240 пъти

Ирена Милянкова влиза в

Звездата позната от световните модни подиуми и успешни продукции като "Под прикритие" и "Цветът на хамелиона" прие да стане част от най-мащабното риалити и е готова да разкрие истинското си лице, такава каквато я познават само най-близките ѝ хора. Ирена Милянкова ще участва пълноправно във всички битки и не крие, че приема предизвикателството на "Къртицата" в много важен момент от живота ѝ. С влизането си в Базата Ирена Милянкова продължава поредицата от гост звезди, които влизат в шоуто за една седмица и имат статут на детективи, които помагат на участниците в търсенето на Къртицата. През следващите седмици във формата ще влязат още три изключително популярни лица, като едно от тях е много известна фолк звезда, издава Блиц.

В понеделник вечер в Базата е време за поредната "Нощ на Къртицата". До този момент участниците бяха подлагани на всевъзможни изпитания, но предизвикателството, което ги очаква този път е истинска игра на нерви.

В "Копието на Къртицата" всеки отбор има по едно копие, висящо във въздуха закачено за специално съоръжение. Участниците застават под копието и го наблюдават, в очакване то да падне. Целта е поне единия от участниците да хване копието преди то да падне на земята. За да е успешна мисията им всичките четири отбора трябва да се справят с предизвикателството, а наградата е 2500 лв.

В четвъртък вечерта Марияна влезе в къщата за изолация като футболен ултрас, който крайно ненавижда ромите. Само дванайсет часа по-късно обаче, под влиянието на магнетичните Моро и Валя, пловдивчанката вече ги харесва и за пръв път в живота си е склонна да даде шанс на етноса им, пък било то и само за седмица.

Преди четири дни Марияна влезе като буреносен облак в мини-катуна на Моро и Валя с тезата, че ромите в България са истинска напаст. Днес тя не само се усмихва, когато е около тях, но и сама настоява да им поднесе изненада, която продуцентите на шоуто решиха да подарят на ромите. На Валя обаче ѝ предстои да преживее истински културен шок от суши менюто, докато Моро отново ще се представи като истинска нинджа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !