Вергов и Ани Пападополу в Love Story

13.05.2013 12:45 | Видян 1929 пъти

Вергов и Ани Пападополу в Love Story

Ани Пападополу и Юлиян Вергов разказват Love Story.  Тази вечер в зала България обичаните актьори се включват в концерт с класическа музика за тийнейджъри.  

Цигуларят Веско Пантелеев-Ешкенази и бийтбокс звездата Адриана Николова-Печенката също ще дадат свой музикален отговор. Диригент ще бъде Максим Ешкенази, който лети от Щатите специално за концерта.  Харизматичната актриса от Народния театър Ани Пападопулу и най-обичаният учител в България, поне според сериала Революция Z Юлиан Вергов ще споделят вече за връзката между любовта и музиката.  

Световната ни шампионка по бийтбокс Печенката се включва ударно, за да покаже, че стиловите ограничения са отживелица, а музиката може да звучи еднакво добре, без значение дали е написана вчера или преди петстотин години. Печенката ще излезе от обичайното си амплоа, за да изпълни ария от операта Кармен на Жорж Бизе.

В програмата тийнейджърите ще чуят  прочувственото произведение на Чайковски - увертюрата-фантазия Ромео и Жулиета, Уестсайдска история на Ленард Бърнстейн, мотиви от филмовата драма на италианеца Джузепе Торнаторе Ново кино Парадизо по музика на гениалния Енио Мориконре, като и  Танго от Астор Пиацола.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !