Латинка Петрова: Алфредо Торес ми се извини за обидите!

09.05.2013 16:00 | Видян 2670 пъти

Латинка Петрова: Алфредо Торес ми се извини за обидите!

Една от най-любимите български актриси – Латинка Петрова, която даде всичко от (и надмина) себе си в риалитито “Денсинг старс”, си тръгнала от шоуто обидена, гръмнаха медиите. Причината – журиращият Алфредо Торес ѝ казал, че не харесва танца ѝ и че е време да отиде да си почива. Самата Лоти отрича да се е засегнала от думите на чернокожия танцувален спец и сподели, че Алфредо ѝ се е извинил, пише "Шоу".

“Алфредо ми се извини, и то веднага след шоуто. Обясни, че е бил ядосан, че не е видял танца ми преди това, по време на репетициите, и по-скоро гневът му бе насочен към хореографа, отколкото към мен. А относно израза му - все пак Алфредо си остава чужденец, независимо колко време вече живее в България. Изразил се е по този начин, но без зла умисъл. За мен участието в шоуто беше едно предизвикателство към мен самата – да видя може ли умът да подчини тялото. И може! – това доказах на себе си, и в този смисъл съм удовлетворена и смятам, че си тръгнах с достойнство!

Но има едно нещо, за което ме заболя, и то не идва от думите на Алфредо. Тези дни една медия ме нарече “кукундрела”. Дори не бях чувала тази дума, но няма съмнение, че съдържанието й идва от “Ку-ку” и е обидна. На този анонимен автор, който ме е преценил по този начин, и на тази медия, в която неведнъж съм давала интервюта, искам да им кажа следното: “Киселината, отровата, разяждат първо собственото си канче”...

По Великден поне човек трябва да е по-смирен, ей това мога да кажа. Едва ли има български артист, който да е бил толкова толерантен към медии – никога не отказвам интервюта, защото ми е жал и за човека отсреща – на журналистите това им е хлябът. И аз съм воювала и продължавам да воювам за хляба. Но сега разбирам защо толкова колеги - актьори отказват да говорят пред медии и да се разкриват – явно са се парили хората!... А ако някой от журналистите намира удовлетворение в това да каля и да измисля, то нека поне има достойнството да се подпише! Не че имам намерение да го съдя. Аз никого не съдя – на съд има право един Господ!

Затова пожелавам на всички българи да намерят покой в душите си, да престанат поне да се мразят, ако може, защото, да се заобичат, явно ще им е трудно. А ако с ролите си на някого съм изглеждала “кукундрела”, пожелавам му да доживее и надживее моята възраст и да танцува и се радва до края на дните си на разбирателство и любов и в семейството, и извън него! В душата ми злоба няма, само огорчение. Провалиха ми празника с тая дума, но здраве да е! И те да са живи и здрави. Сякаш най-важното в държавата, в която всичко се тресе и пуши, е моята ноктопластика. А между впрочем, да ти кажа, че и това е лъжа – нямам ноктопластика!”, завърши емоционалната си изповед пред “ШОУ” великата Лоти.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !