Венета Харизанова завъртя главата на Робърт де Ниро

08.05.2013 10:15 | Видян 2759 пъти

Венета Харизанова завъртя главата на Робърт де Ниро

Венета Харизанова успя да се докосне до холивудската легенда Робърт де Ниро , научи blitz.bg. И не само това, ами и да го прегърне приятелски. Амбициозната моделка и новоизлюпена актриса постна снимка във Фейсбук с 69-годишния ветеран, а той изглежда видимо доволен от ситуацията.

Коментарите на приятелите на Венета са повече от красноречиви. Едни открито пожелават на Харизанова в скоро време да работи с много от големите имена в световното кино, а не само с Де Ниро. Други шеговито подхвърлят, че на актьора не му е било особено лесно да държи в прегръдките си толкова красива жена като Венета .

Харизанова прекарала доста време в компанията на Робърт де Ниро по време на краткото му гостуване у нас за снимките на филма „Опасен гост”. През цялото време Вената била личен асистент на величието и освен че се грижела нищо да не му липсва, тя играела и ролята на екскурзовод из столичните потайности.

Омъжената красавица завъртяла главата и на друга звезда от Холивуд - Джон Траволта. Той пристигна в България малко преди Де Ниро. Впечатлен от Венета , Траволта я направи свой личен асистент, а тя строго пресяваше мераците на медиите, които искаха да се доближат до него. След като знаменитостите отлетяха, брюнетката обясни в тв интервю, че е направила мусака на Траволта и Де Ниро.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !