Марто и Божинов друсат хорце в Лондон

10.08.2008 09:00 | Видян 13346 пъти | Гласували 1

Марто и Божинов друсат хорце в Лондон

Футболисти в софийски чалга клуб преди или след мач е често срещана гледка. Спецовете по нощния живот в столицата са добре запознати с това как левскари и цесекари често празнуват победи или поливат загуби до ранни зори в култовите фолк заведения Син сити и Най-клуб!


Малцина обаче могат да станат свидетели на футболни веселби в лондонска кръчма. Не се шегуваме! Двама от най-известните ни играчи на Острова Валери Божинов и Мартин Петров се забавляваха по мъжки с чалга хитове и народни танци не къде да е, а в столицата на Великобритания, и по-точно в българската механа Див петел.
Мартин дори поведе истинско българско хоро и се сля със своите сънародници, отишли да видят на живо звездите. Нападателите на Манчестър Сити всъщност бяха почетни гости на организираното от българската общност парти в чест на най-известните бг футболисти в Англия. Както се досещате, титулярите са трима: Бербатов, Божинов и Петров.
За съжаление и този път Бербо,макар и жител на Лондон, а не на Манчестър като колегите си, остана верен на своята недостъпност и високото си самочувствие, като не уважи поканата!
И как иначе? Вероятно максимата му е: по-добре единствената футболна звезда у нас, отколкото една от трите в чужбина! А и за какво му е да се показва пред шепа народ, след като по софийските клубове и дискотеки привлича много повече погледи и почитания!?


Интересно е дали разтежението и влошаването на контузията на Валери Божинов, за което се разбра дни по-късно, не е резултат на веселбата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !