Зейнеб хлътна по тенис учител

30.04.2013 14:15 | Видян 2730 пъти

Зейнеб хлътна по тенис учител

Бившата брадърка Зейнеб има нова страст и напоследък не излиза от тенис корта, издава Уикенд. Репортерката на Гала се е вманиачила по преследването на зелената топка, но не защото иска да постигне спортни висини, а заради сексапилния учител.

Бургазлийката от турски произход започнала да тренира тенис преди месец по настояване на богатото си гадже. Баровецът от години въртял умело ракетата и искал да приобщи и блондинката към спортните си занимания. Той лично ѝ купил всички принадлежности за близо 2 бона и я записал на уроци в тузарския комплекс на сестрите Малееви, където тренират само баровци.

Грешката му обаче била, че не се поинтересувал кой ще учи Зейнеб и тя попаднала на доста сексапилен младеж току-що завършил НСА. Репортерката мигом хлътнала по мускулестия мачо и била готова на всичко, за да го вкара в кревата си.

"Уж е скромна и моногамна, а като го види, не може да си затвори нито устата, нито краката. Постоянно му се натиска, кани го на срещи и дори няколко пъти го е карала до тях след тренировки", разкриват служителите на кортовете.

Гаджето на Зейнеб пък нямало и представа какво се случва между нея и спортистчето и било доволно, че репортерката напира да тренира всеки ден, уж за да напредне бързо в тениса.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !