Капаните на случайната връзка

28.04.2013 09:03 | Видян 994 пъти

Капаните на случайната връзка

И инцидентното запознанство може да има продължение. Какво ще бъде то? Това зависи от теб, пише Блиц. Най-важното е да не забравяш, че всяко запознанство в леглото може да стане начало на...

...сериозен роман

Колкото и да е странно, случайната връзка може да стане начало на дълъг роман. Защото все пак нещо те е тласнало в обятията на този човек. Освен това ти вече със сигурност знаеш какъв любовник е той. В този случай не е необходим период на плахи ухажвания и целувки на лунна светлина. Макар че това, че вие веднага сте станали любовници, не е повод да лишавате отношенията си от романтика.

...здраво приятелство

Запознавайки се в леглото, вие можете да останете добри приятели. А за начина, по който сте се запознали, може никога да не си спомните. С такъв приятел можеш да обсъждаш най-интересните подробности в личния си живот и да го молиш за съвет.


...делови отношения

Разбира се, това е един много опасен и несигурен начин за издигане по служебната стълбица. Но във всяка ситуация трябва да се стараеш да търсиш и изгода. И ако случайността те е събрала в една постеля с прекия ти началник или просто с началник, или просто с влиятелен човек, постарай се да не губиш достойнство и да извлечеш максимална полза от това.

А в лошия случай случайният роман може да доведе до...

...бременност

Задължително трябва да имате в чантата си презерватив. Защото в прегръдките на слабо познат човек може би те е довело "прилично" количество спиртни напитки, а зачеването в момент на алкохолно опиянение е опасно за здравето на бъдещото дете. При това едва ли мечтата ти е баща на твоето дете да стане първият срещнат.

...венерически заболявания

Дори и да се предпазваш, можеш да пипнеш цял куп болести, като се започне от краста и се стигне до СПИН. Ето защо след подобно произшествие трябва веднага да отидеш на лекар, дори ако партньорът ти е имал напълно приличен вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !