Никол Станкулова бременна от богаташ

25.04.2013 10:00 | Видян 6084 пъти

Никол Станкулова  бременна от богаташ

Никол Станкулова е бременна и това е причината за рязкото ѝ наддаване напоследък, научи "Всеки ден". Тази новина обикаля от седмица коридорите на Нова тв, а преди ден синоптичката сама се издаде, появявайки се в тясна рокля, която ясно очертаваше коремчето ѝ. То вече е толкова изпъкнало и заоблено, че дори и широките туники не могат да го скрият.

Според колегите ѝ самата Никол съвсем скоро ще съобщи новината. Бременността обяснява факта, че бюстът на Станкулова странно се увеличава и изглежда все едно си е сложила силикон. Сега обаче всичко е ясно - тя ще става майка и всички изменения в тялото ѝ се дължат на хормоните ѝ. Остава обаче отворен въпросът дали ще роди като омъжена жена или не.

Гаджето на красавицата е син на богато семейство, чийто бизнес е производство на птиче месо, а състоянието на фамилията се оценява наоколо 130 милиона лева. Двамата уж бяха много влюбени и тя страдаше силно във "ВИП Брадър", но след шоуто връзката им започнала полека да се разпада.

Наскоро самата Никол призна, че се е разделила с нейния любим - Ангел, но явно след като са разбрали, че ще стават родители, отново са се събрали и любовта им е пламнала с нови сили. Според колеги на Никол, тя ще настоява да се омъжи преди да роди, защото е възпитана патриархално от родителите си и неведнъж е изтъквала, че за нея бракът е важен.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !