Стилистът на Шакира разочарован от българките

23.04.2013 13:45 | Видян 2005 пъти

Стилистът на Шакира разочарован от българките

Италианският стилист Джузепе Кавалино гостува у нас, за да демонстрира пред коафьори и любители на модата най-новите тенденции  в цветовете за коса за топлия моден сезон. Стилистът бе у нас по покана на Антоанета Цветанова – вносител на италианска козметика. Кавалино, който е работил със зезди като Шакира , италианския дизайнер Салваторе Ферагамо, за календара на футболния отбор на Неапол Calcio Napoli и много други, бе главният герой на семинар в MALL of Sofia в началото на седмицата. Той демонстрира действието най-големия хит в Италия в момента – био боя с арган и кератин от кашмир. Кавалино преобрази пет модела на живо и разказа за най-новите 40 цвята, с които дамите ще очароват през топлия сезон.

Стилистът има над 20 годишен опит, работи в Неапол и е  възпитаник на световноизвестната академия Vidal Sasoon. За работата си с Шакира Кавалино сподели, че тя се държи изключително естествено на фризьорския стол, без да проявява типичните за звездите капризи и прищевки, и се вслушвала във всеки негов съвет, доверявайки се на опита му. Русият цвят на певицата отново ще е на мода, но този път с по-нестандартни нюанси, като бежово, цвят коняк, дори нежно розово. Другите модерни нюанси за новия сезон ще са виолетово, медено, оранжево и карамелено. Преливането на цветове в косите, дори контрастни, продължава да е на модния пиедестал.

Кавалино посъветва българските дами да се възползват от новата мода и да експериментират по-смело с цветовете, тъй като забелязал, че нашенките се движат повече с еднообразни, близки до естественото коси.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !