Звезди омешани с нещо като пирамида на нещо като секта

22.04.2013 13:30 | Видян 3748 пъти | Гласували 2

Звезди омешани с нещо като пирамида на нещо като секта

Също като в Холивуд, и у нас ЗНАМЕНИТОСТИТЕ не странят, а напротив, позират с непринадлежащи към традиционните вероизповедания. Снимки от рождения ден на Сейв Къмпъни интернешънъл показват, че за българските звезди парите не миришат, от когото и да идват те, научи Супер 19'.

На сайта на пирамидоподобната структура са публикувани фотоси на доста известни българи от светските среди, които празнуват годишнината на компанията с нейните хора. Ето Краси Радков, в образа на Бойко Борисов, връчва чек на един от ощастливените. Както е известно от пирамидите на 90-те и от техния първообраз МММ от Русия, първите

включени във веригата на алчността

печелят, но последните се прецакват за цял живот. Почти невероятно е да се придобие от БМВ-тата, обещавани от SCI, пишат фейсбукъри. Причината е, че човек трябва да е привлякъл клиенти, които правят месечен оборот от милион лева през своите спестовни карти към компанията.
Да не говорим, че из нета може да се прочетат мнения, че въпросните БМВ-та не стават собственост на печелившите, а са лизингови и то не към българска финансова институция. Плюс това били отнемани при снижаване на резултатите. Така

колата излизала златна

както като поддръжка, така и като постигната цел. Доволно усмихнати позират за снимките от партито на нещото като пирамида, което живее под един покрив с нерегистрирана надлежно и официално църква, и други звезди. Сред тях са върналият се отново в Каналето Камен Воденичаров и Нели Атанасова –

вдовицата на мафиотския бос от 90-те

Иво Карамански. Изборът на тези тримата никак не е случаен. Чрез тях компанията внушава на своите питомци, че тя сякаш владее трите национални телевизии. Как? Ами Краси, както и колегата му от Шоуто на Слави Борис Солтарийски, който също весели компанията, са хитови лица на бТВ, Нели – на Нова, а Камен – на БНТ.
Най-много се е вписал в рождения  ден Миро. Певецът, който ухилен до уши се снима с агентите на пирамидопободната структура, отдавна не крие пристрастията си към нетрадиционни за България култове. Той е признавал, че още тийнейджър бил изкушен от подобно нещо, наричащо се църква.

Напомняме и статия на Супер 19' отпреди половин година, в която се казва:” Повече от година поп звездата е изпаднал в истински творчески колапс. Той не прави нито нови песни, нито клипове. Това силно депресирало изпълнителят на Губя контрол, поради което той все по-често изпадал в нервни кризи.  Именно заради това бившата творческа половинка на Галка се обърнал за помощ към Църквата.

От няколко месеца изпълнителя съвсем се е чалнал и не престава да говори за Господ. Когато се срещал със свои колеги на улицата или на някоя музикална промоция, той с тържествен глас обявявал, че Всевишния ще ни избави от всички беди.

На въпроси от рода на „Какво става с кариерата му и записва ли нови песни“, Миро казвал, че Исус Христос ще реши, кога отново да се върне на сцената. Другите изпълнители го гледали с нисхождение и безмълвно го отминавали.

Любопитното е, че поп певецът посещава една църква заедно с актьора от Под прикритие Ивайло Захариев. Известно е, че творецът също е много набожен и заедно с жена му Миряна са протестанти. Неотдавна талантливия актьор се ожени и дори заяви, че е направил това след като се е допитал с Господ.

Преди женитбата той гладувал цели шест дни, надявайки се да получи просветление това ли е жената с главно “ Ж„. И действително молитвите на младия талант били чути и от горе му дали знак чрез стих от Библията. Отговорът бил положителен и протестантът побързал да изпълни божията воля.

Миро също смятал, че именно Господ ще му помогне да възроди кариерата си, твърдят негови авери.

Мартин от Под прикритие му наливал в главата, че чрез молитви поп звездата ще излезе от пълния застой, ще има нови хитове и клипове, и ще стигне отново върха.
Поп бардът съвсем го е закъсал и от друга гледна точка, клюкарят го в музикантските среди. Неговите финикийски знаци съвсем се стопили.

Според запознати това се дължало на наказателни авторски квоти, които той изплащал към композиторите на Губя контрол, Август е септември и Ангел си ти, наложени му преди година от тях, както и заради безброй борчове около фалиралия му пиано бар Бродуей на бул.Витоша.

Заради тези си харчове синеокият певец не можел да плати на композитори, които да му напишат хитове, а този творчески застой пък от своя страна се отразявал и на активната му концертна дейност. На любовния фронт Миро също бил закъсал и нямал сериозна финансова подкрепа от богати гаджета, твърдят врели и кипели в родния шоубизнес.

Дали Църквата ще помогне на изпълнителят остава спорен въпрос, но според просветлени, Каризмата се надява именно там да срещне някой, който ще го изкара от дупката, в която е попаднал”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !