Калканджиева пак оцеля в Къртицата

19.04.2013 09:30 | Видян 1992 пъти

Калканджиева пак оцеля в Къртицата

Жени Калканджиева пак оцеля и остана в Базата за втори пет след седем верни отговора на теста "Кой е Къртицата". Миглена пък, която напусна шоуто, обясни, че не винаги силните играчи остават докрай, а помагат на останалите.

Драматични изживявания, в които не липсваха сълзи съпроводиха ритуала със забиване на копията в Пещерата. И този път Миглена не скри сълзите си и след като събра достатъчно копия пред себе си, коментира: "Вие ме изпращате на сигурна смърт. Чувствам се като изкупителна жертва." В четвъртък вечер пък Къртицата беше подготвила двойно изкушение за Заселниците.

Първото изкушение бе отправено към Гибона, който получи възможност да види сина си, когото не е зървал от година, тъй като живее в Америка. Той прие изкушението и лиши Групата от 1500 лева. Никой обаче не го упрекна. Тодор се оказа по -устойчив и не прие да прекара рождения ден на половинката си Деси в Базата. Тя пък оцени жеста му към Групата и не се разсърди.

Все още обидена на Радина за реакцията и по време на сватбата й, Емануела заби копието си пред нея. Засегната от коментарите на актрисата за музиката на нейната сватбата и културния шок, който е преживяла, Емануела поиска обяснение от Радина. Тя пък се оправда с изживения стрес и се извини. "Извинявам се, ако съм обидила някого, това е било моя слабост и грешка. Споделила съм го с Деян, а не с Групата", каза актрисата.

Копие за рождения си ден получи и Рут Колева от Кирил, който се аргументира: „Забивам го, защото искам да спечелиш Грами".Рожденичката бе изненадана и с торта и огромен букет.

Снимка: vsekiden

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Няма коментари към тази новина !