Наглецът Ласкин ще иска съд при уволнение

19.04.2013 09:15 | Видян 2724 пъти

Наглецът Ласкин ще иска съд при уволнение

Иван Ласкин се покри от ръководството на Военния театър след като наяве излезе пиянската му издънка, заради която се провали цяло едно представление. Както „Всеки ден" писа, шефът на „Българска армия" Мирослав Пашов в момента обмисля какви санкции да наложи на Ласкин заради явяването му на представление в събота вечер в неадекватен вид, което провалило спектакъла.

Най-слабото наказание, което грози пияндето е солена глоба и предупреждение за уволнение. Ласкин е поканен да се яви в най-кратки срокове на разговор с Пашов, за да даде обяснение за поведението си. Вече минали няколко дни, но бившият Васко да Гама така и не се появявал. Той дори не си направил труда да звънне по телефона и да каже кога възнамерява да се весне на работното си място.

Вместо това, Ласкин приема покани за телевизионни предавания и се кикоти в ефира на предаването, все едно нищо не се е случило. Дори отива демонстративно на репетициите на „Денсинг старс", където водеща е жена му Алекс Сърчаджиева и си пийва водка, докато половинката му работи.

След като Ласкин разбрал, че колегите му са скочили срещу него и искат главата му, актьорът се консултирал с адвокат какво трябва да направи, за да оспори наказанието си. Той дори се готвел да съди шефа си, ако реши да го уволни. Затова и не се явявал на разговор с Мирослав Пашов, който му дал шанс да сподели своята гледна точка. Докато директорът го чака, Ласкин се възползвал от тази възможност, за да подготви добре лъжите си.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хванаха млад фермер да прави секс с...

Перверзник беше хванат да се промъква в краварник и да...

Ето го най-евтиния електрически...

Компактният електрически кросоувър Kia EV3 ще се...

Няма коментари към тази новина !