Скарлет с гордо вдигната глава след развода

13.04.2013 09:00 | Видян 2241 пъти

Скарлет с гордо вдигната глава след развода

След развода си с Райън Рейнолдс Скарлет Йохансон се старае да държи личния си живот далеч от медиите. Но дамата е много атрактивна и известна, което прави „мисията" ѝ тотално невъзможна, пише Dnes.bg.

Актрисата склони да разкаже малко повече за гаджето си Ромен Дурак в новия брой на Marie Claire, където тя е истинско предизвикателство, облечена в червено.

Йохансон е очарована от французина, който е бивш редактор на сп. Clark, което се занимава с ъндърграунд изкуство. Двамата се наслаждават често на романтични вечери, а съвсем скоро тя го е завела в манхатънския „ Lighthouse" да се поразкършат.

„На следващия ден гаджето ми ми каза: „Вчера бяхме най-великите танцьори на света". А според мен двамата изглеждахме абсурдно на дансинга", с усмивка споделя Скарлет.

Неотдавна тръгнаха слухове, че двамата са се сгодили, но актрисата категорично отрече подобно нещо.

След като хубавицата се разведе с Райън през 2010 г., той се събра с Блейк Лайвли и се ожени за нея. Говореше се, че актьорът много трудно е преживял раздялата си със Скарлет, докато тя почти веднага след разтрогването на брака им попадна в обятията на Шон Пен.

По повод проваления си брак Скарлет споделя: „Не беше чак толкова отдавна. Мисля, че го превъзмогнах и продължих напред. С годините се опознавам все повече и това ми помага и във връзките ми".

Звездата добавя, че не би толерирала прекалената ревност в отношенията си. „Нямам против някоя „случайна" проверка, но не и агресивно ревнивото поведение. То е доста непривлекателно и издава, че човекът е несигурен в себе си. А контролирането е ужасно", споделя Скарлет, която по-рано тази години обяви бившия си съпруг за маниак на тема контрол.

За разлика от много свои колежки, Скарлет не е фенка на социалните мрежи. „Не разбирам тази нужда за споделяне. Ние направо се натрапваме с това желание да бъдем виждани", казва блондинката.

Снимка: briz15.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !