Теди Велинова очаква бебе

08.04.2013 12:15 | Видян 3100 пъти

Теди Велинова очаква бебе

Родната моделка Теди Велинова ще става майка и вече е в шестия месец, научи Супер 19` от свои източници. Тя продължава да отрича щастливата новина, може би от суеверие, и твърди, че широките дрехи, с които започна да се появява все по-често, в никакъв случай не се дължат на наедряло й коремче.

Още преди няколко месеца манекенката е напуснала и работата в продуцентската фирма No Frame Media, където се изявяваше като стилисдт. Пред най-близките си приятели Теди не крие, че е ужасно щастлива от факта, че най-накрая ще дари д-р Енчев с първородна рожба.

Докторът, както го нарича тя, не може да си намери място от щастие и се опитва да й угоди по всевъзможни начини. Клюкари припомнят, че  причината пластичният хирург и вече бившата му съпруга Милена да се разделят са били двата неуспешни опита за ин витро.

Теди и пластичният хирург Ангел Енчев се сгодиха преди два месеца. Звездната двойка отпразнува 14 февруари във Флоренция, където прекараха няколко дни. Следващата им почивка ще е по Великден, когато отново ще заминат извън пределите на България.

Теди дълго време не желаеше да бъде сочена като виновница за рухването на семейството, но според запознати именно заради нея докторът се разделил с жена си. След няколко интервенции в частната му клиника хирургът хлътнал по моделката, а тя отвърнала на чувството му.

Към днешна дата Енчев дори планира сватба с хубавицата. Двойката очаква появата на общия им наследник през есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !