Историята на Кейт Хъдсън и Матю Балами

05.04.2013 16:00 | Видян 3240 пъти

Историята на Кейт Хъдсън и Матю Балами

Американската актриса Кейт Хъдсън среща британския музикант Матю Белами през 2010 година и двамата веднага си допадат. Скоро след това следва класическо ухажване от негова страна, като техният традиционен, но сравнително бавен в началото романс взима неочакван обрат, след като тя разбира, че е бременна, пише Dnes.bg.

"Всичко беше много старомодно и правилно. Бяхме на няколко прекрасни срещи", разказва 33-годишната блондинка за новия брой на списание ELLE, Великобритания (май/2013). "И два месеца по-късно бях бременна... Бях шокирана, но си помислих, че сега ще стане интересно."

Става не само интересно, но и доста подходящо в случая, защото рокмузикантът се оказа напълно готов за бъдещото бащинство и приема новината с радост и еуфория.

"Знаех, че ще трябва да бъдем силни, за да се справим. Знаете, че връзката между двама души става по-трудна, след като имат дете", отбелязва тя. "Бременността променя всичко – мисленето ти, тялото ти... Но Матю беше до мен и това беше най-важното."

Сега, три прекрасни години по-късно, Хъдсън и вокалът на групата „Muse" се наслаждават семейството си, което включва освен почти двегодишния им син Бингам и деветгодишния син на Кейт - Райдър (от брака ѝ с Крис Робинсън).

За бъдещето тя казва: "Ние ще се оженим. Мисля, че това е важно, но засега нямаме планове за сватба. За мен юридическият статус не гарантира добро семейство."

За щастие, майката на Кейт - Голди Хоун, живее без брак с актьора Кърт Ръсел вече 30 години и показва на дъщеря си, че е възможно такова силно партньорство да няма официален документ за обвързаност.

"Когато бях дете, с моите братя много искахме родителите ни да се оженят. Затова татко (Кърт) даде на мама пръстен и ѝ каза някои красиви думи. Това беше наша, собствена версия на брачната церемония, която беше важна за нас, въпреки че не беше класическа и никой не им даде свидетелство за брак."

За статута си на рокдама тя казва: "Аз съм много по-малко рок мацка и много повече добра майка и добър партньор."

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Няма коментари към тази новина !