Започват концертите на живо в "Гласът на България"

03.04.2013 14:15 | Видян 2237 пъти

Започват концертите на живо в

От понеделник, 8-ми април започват живите концерти в най-обичаното музикално шоу - "Гласът на България". Те ще се излъчват пряко всеки понеделник от 20:00 часа в двучасови епизоди. Решението на зрителите и това кои таланти продължават в шоуто ще става ясно в специален епизод всеки вторник от 21:00 часа.

Работата по изграждането на сцената за предстоящите концерти е в разгара си. Продуцентите от bTV Studios и творческия продуцент "Седем осми" обещават несравнимо светлинно шоу, което ще изненада зрителите, а финалистите в "Гласът на България" ще имат невероятния шанс да пеят на музикална сцена със световна класа и стил.

Вики Терзийска, Преслава , Данчо Караджов и Миро вече поставиха своите конкретни вокални задачи пред участниците. В края на седмицата екипът на "Гласът на България" очаква всички талантливи претенденти, които преминаха през кастингите на ”тъмно” и успяха да се преборят във вокалните двубои, да се съберат в София и да покажат как са се подготвили за предстоящия първи голям концерт на живо в понеделник. А дотогава ги очакват много репетиции с треньорите и вокалните педагози на шоуто, както и специални стайлинг консултации от стилистите на формата.

Какви изненади да очакват зрителите от първия концерт на живо и как преминава подготовката на участниците, феновете на "Гласът на България" ще разберат съвсем скоро.

Епизодите до момента, ексклузивни материали, снимки и интервюта с участниците и треньорите може да следите на интернет страницата на "Гласът на България". Вълненията на феновете и техните коментари може да прочетете на фейсбук страницата на формата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !