Чаровната Диана сменя Георги Любенов

06.08.2008 12:42 | Видян 6853 пъти | Гласували 3

Чаровната Диана сменя Георги Любенов

Тази събота, 09 август, дискусионното предаване „Параграф BG” се завръща на екран. Изненада за зрителите ще бъде кой ще седне в стола на водещия Жоро Любенов. Новото лице на ТВ2 се казва Диана Радева. Тя е една от успешно преминалите кастинга за новинари на телевизията. Преди да дойде в ТВ2, Диана е натрупала опит в  радиостанциите „Витоша” и „Атлантик”, както и  в телевизиите „Евроком” и „МСАТ”. А богатия си речник, точна и безупречна фраза дължи на  специалността „Българска филология” в Софийския университет „Св. Климент Охридски”, където се дипломирала неотдавна.


„И този път ще изненадаме нашите зрители. Ще им предложим приятната компания на интересни дами в съботния ден. А новите колеги в екипа искам да  усетят какво е да правиш предаване, а не само да гледаш отстрани. Освен това стратегията на телевизията е да бъдем с оригинална програма през август ”, споделя Жени Павлова, директор "Новини и актуални предавания" на ТВ2.


„С интерес ще наблюдавам какво ще правят колегите и им пожелавам да усетят тръпката на Параграфа така, както я усещам аз всяка събота”, допълва Георги Любенов.
Сред първите гости на „Параграф BG” след почивката ще бъдат Ваня Николова, главен редактор на списание „Макс”, и Поля Александрова, главен редактор на „Грация”.  Темите, които ще се дискутират в студиото, ще бъдат: Олимпиадата; Разместванията на медийния пазар; Александър Солженицин, който почина на 3-ти този месец, и отпуските през август.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !