Краси Радков заработва по кръчмите

26.03.2013 17:15 | Видян 1736 пъти

Краси Радков заработва по кръчмите

Финансовата криза удари и Краси Радков и актьорът е решил подобно на колегата си от "Ку-Ку бенд" да търси допълнителни доходи. Той бил доволен от заплатата си при Слави Трифонов, но тъй като жена му Станислава не може да си намери добра работа, се налага да пълни сам всички дупки в семейния бюджет.

Затова подобно на Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата, Краси Радков е помолил Дългия да влезе в каталога за нощни изяви по клубове и кръчми. Комикът си измислил програма, с която да се представя по заведенията, и вече е сред предлаганите от Слави изпълнители под наем.

Радков се представя с реквизита си и се преоблича няколко пъти, а освен скечрве изпълнява и песни от репертоара на „Ку-ку бенд".

Засега обаче актьорът не може да се похвали с кой знае какви ангажименти, защото цената, която му е сложил Слави, е доста солена.

Собствениците на заведения трябва да платят 3500 лв. за двучасова изява, като за Краси оставали чисто 2 бона, разкриват негови колеги от шоуто. За сравнение Борис Солтарийски и Гъмзата взимали двойно по-малко и затова имали участия всяка седмица, а често и по два пъти.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !