Фамилията тръгва на 7 април

25.03.2013 15:45 | Видян 1917 пъти

Фамилията тръгва на 7 април

Сагата Фамилията тръгва по бТВ на 7 април от 20 ч. В историята на властното и могъщо семейство Арнаудови ще видим куп звезди, повечето познати ни от Стъклен дом - Стефан Данаилов, Асен Блатечки, Яна Маринова, Деси Бакърджиева.

В каста са включени и нови лица - ветеранът Ваня Цветкова, която сега гледаме като съдия Таня Стоева от Седем часа разлика, Даниел Владимиров и Иво Аръков. Звездата на родното кино ще играе психично неуравновесената съпруга на Ламбо.

Владимиров, който живее дълги години в Италия и се върна специално за сериала, е поел ролята на сина на Данаилов, Виктор. Женен е за героинята на Деси Бакърджиева. Екранна щерка на Ламбо и Ваня е Яна Маринова, неин съпруг по сценарий е 24-годишният Аръков, пише 19'.

Фамилията обаче е разтърсвана от скрити и явни вражди, двете снахи, Яна и Деси се мразят, наяве ще излязат и други пазени тайни. Асен Блатечки влиза в ролята на ключов герой - Стефан е човекът, който възстава срещу могъщия клан и вади мръсни истини наяве.

Неговата любима е Радина Кърджилова. Нейната героиня Ива също е въвлечена в основната сюжетна интрига. Режисьор на сериала е Димитър Гочев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !