Криско заби Котката на Денис Ризов

25.03.2013 10:30 | Видян 5531 пъти

Криско заби Котката на Денис Ризов

Рапърът Криско се появява все по-често на светски събития в компанията на секси брюнетка, която се оказа начинаеща еротична моделка. Името на девойката е Кристин Илиева, която заработва допълнително като асистентка в телевизионното предаване на Денис Ризов.

Досега Криско не е показвал по-сериозни симпатии към някое момиче, когато се появява на публични мероприятия. Поради тази причина светски хроникьори заключиха, че еротичната моделка е новата му изгора. Кристин Илиева стана известна като Котката в късното шоу на БНТ "Денис и приятели", пише Монитор.

Миналия ноември брюнетката, която е бивша гимнастичка и настояща балерина, засне гола уестърн фотосесия за мъжко списание. "Цялата съм естествена – нямам мигли, ноктопластики, изкуствени коси, нищо. Дори зъбите не съм си избелвала, похвали се тогава красавицата и допълни. - Обичам мъжете да ми свалят всичките звезди."

Криско , съавтор на песента "Само шампиони", с която Елица и Стунджи ще представят България на "Евровизия", беше замесен наскоро в скандал с авторски права. Първият му сингъл за 2013-а - Drope Some, се оказа подозрително сходен с песента Bitch You Betta Have My Money на американския рапър Тайга.

От лейбъла Facing The Sun, който издава парчетата на Криско, обаче настояха пред Монитор, че няма нищо крадено: "Ние сме партньори на Google, които имат вградена търсачка за сходства в съдържанието. Тоест, ако качите песен със семпъл на Джей Зи, издателите му веднага ще получат сигнал за нарушени авторски права. Фактът, че Drope Some бе качен безпроблемно в сайтовете за видеосподеляне, показва, че бийтът не е чак толкова близък до този на Тайга.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !