Мара Отварачката къта замразени яйцеклетки

23.03.2013 09:00 | Видян 2819 пъти

Мара Отварачката къта замразени яйцеклетки

Мария още преди два месеца на рождения ден на Камелия, с която са една зодия, настоявала по-възрастната певица да вземе пример от нея и също да замрази свои яйцеклетки. Според миньончето, по-известнос прякора Отварачката, всяка жена в днешно време имала проблеми с плодовитостта и зачеването, подобно на нея и блондинката от Чипровци.

Мария вече има дъщеря и е щастлива майка, но не е тайна, че зачена щерка си Марая ин витро след куп трудности. Затова се притеснявала, че ако отново й се прииска да роди, може пак да се наложи да стане по изкуствен път. Така стигнала и до решението за замразяване на яйцеклетките си, за да увеличи шансовете да зачене дете в по-късен етап от живота си, научи Всеки ден.

Камелия пък вече е на 40 години и въпреки че отдавна споделя желанието си да стане майка, също среща трудности и не се е сдобила с дете. Тя обаче била изненадана от предложението на колежката си и още е готова за необичайното решение. Според колежки на Мария тя е изкарала хормонална терапия, която да подобри успеваемостта, тъй като яйцеклетките за замразяване трябвало да са перфектни.

Чалга дивата преминала бързо през процедурата, тъй като била още млада и лекарите извлекли без проблем идеален материал за бъдещите й бебета. За съхранението на яйцеклетките в мюнхенската клиника пък плащало богатото гадже на певицата. Услугата не била никак евтина и цената варирала от 2300 до 5000 евро на месец, в зависимост от количеството.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !