Андреа оглави турска класация

20.03.2013 10:30 | Видян 2237 пъти

Андреа оглави турска класация

Родната звезда спечели първо място в популярна турска класация с песента „Тук до мен“. Парчето на Андреа е тотален хит в съседската държава и се приема изключително добре от меломаните.

Водещите на класацията пък се изказаха доста ласкаво за нашенката, като не пропуснаха да изтъкнат нейните качества като изпълнител и артист. „Тази седмица на първо място е „Тук до мен“ на Андреа , която ни омагьоса с красотата, гласа и сексапила си...“, с тези думи водещите представиха изпълнителката.

Андреа е единствената българска изпълнителка, която не спира да експериментира в своето творчество и да залага на нови и различни идеи. Тя вече има дуети, както със световни звезди от ранга на Saggy и Bob Sinclar, така и със много други чуждестранни певци.

Съвместният й проект със сръбския рапър Cvija сърба повече от един милион гледания в най-популярният музикален портал само за 25 дена.

В момента пък Андреа подготвя видеото към новото си самостоятелно парче „Лош герой“, което се очаква да излезе още този месец. В лентата към песента, тя отново ще изненада своите почитатели с оригинален сценарии и атрактивна визия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Новият VW California за първи път с...

Три години след дебюта на новия Multivan, VW представи...

Няма коментари към тази новина !