Албена Денкова пак заряза Стависки

19.03.2013 14:45 | Видян 5139 пъти

Албена Денкова пак заряза Стависки

Албена Денкова отново преживява труден период в отношенията с бащата на сина си Максим Стависки. Фигуристката за пореден път го заряза сам в Москва и се върна с детето в България, пише Всеки ден.

Тя е в родината си от няколко седмици и планира да остане чак до лятото. Албена признава, че животът в Русия не ѝ харесва и няма шанс скоро да се върне там дори за да запази семейството си.

"Максим също се инати и не иска да идва в България и засега този проблем между тях остава непреодолим. Иначе отношенията им са съвсем нормални въпреки многобройните слухове за изневери. Във всяко семейство е трудно в днешно време, а и те преживяха много трудности", разкриват близки до световните шампиони.

У нас тя дори си е намерила работа и вече редовно коментира спортни предавания по БНТ и други спортни канали с превод на български език. Тя води не само излъчванията на състезания по фигурно пързаляне, но дори и по ски алпийски дисциплини.

"Много се радвам, че ме канят и че зрителите харесват коментара ми. Така се чувствам по-близо до спорта, а това ми носи радост", обяснява Денкова .

Междувременно фигуристката е решила да продължи и тренировките с деца и има амбицията да изгради ново поколение добри състезатели в пързалянето, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !