Алисия смаза джип за 100 бона

19.03.2013 09:00 | Видян 4181 пъти | Гласували 1

Алисия смаза джип за 100 бона

Половинката на Николай Михайлов - Алисия, е катастрофирала, пише Блиц. Това съобщи самата фолкпевица на официалния си профил във "Фейсбук". Столичните клюкари издават, че на пътя певицата е пострадала с последен модел джип "Рейндж Роувър" на стойност 100 000 лева, собственост на любимия й Ники Михайлов.

Вратарят на националния отбор и Твенте останал шокиран, като научил неприятната новина, но при разговора по телефона Алисия го уверила, че е добре. За щастие, любимата му е невредима и е единствено с уплаха от пътния инцидент, който преживяла.

Алисия катастрофирала на път за Добрич, където трябвало да се състои участието ѝ в местна дискотека.

"Извинявам се на всички мои приятели и почитатели, с които не успяхме да се видим в Добрич! Пътен инцидент възпрепятства пристигането ми при вас. Слава Богу, аз и екипът ми сме добре. Надявам се скоро да имам възможността да ви се реванширам", обяви Алисия в социалната мрежа, като съобщението си е изпратила от мобилния си телефон от Правец.

Именно там днес трябва да пристигне Николай Михайлов. Националите са на лагер в Правец, а в петък от 18:00 часа им предстои световна квалификация срещу Малта на "Васил Левски". Вчера синът на президента на БФС имаше мач в Холандия, като пази за победата на Твенте с 3:0 над Грьонинген.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !