Анелия: Аз съм главната героиня в съзнанието на Емилия

06.03.2013 17:15 | Видян 3069 пъти

Анелия: Аз съм главната героиня в съзнанието на Емилия

"Явно аз съм главната героиня в съзнанието на Емилия. Не мога да повярвам – това е безпочвено". Така Анелия коментира факта, че е постоянен фактор в живота на настоящата половинка на Коко Динев. Бившата съпруга на бизнесмена е обидена от всички лъжи, които Емилия и Галена са изрекли срещу нея и отказва да участва в подобна интрига, твърди HotArena.

Според Анелия в момента жената на Коко Динев преживява труден период и се чувства слаба, но откъде идва тази слабост, певицата не може да коментира.

Анелия е убедена, че Емилия след време ще съжалява за поведението си в момента. "Доколкото познавам бившия си съпруг, не би позволил тя да продължава да се изказва толкова неласкаво, защото аз съм майка на дъщеря му и негова бивша съпруга", отбелязва Анелия.

"Искам да заключа тази тема. Никой няма право да си позволява да говори такива лъжи за мен – както изказванията на Галена, така и на Емилия. Аз отказвам да участвам в този цирк", категорична е Анелия.

По всяка вероятност фолк изпълнителката визира изказването на Емилия, че певицата тормози нея и семейството ѝ и че ѝ е причинила само лоши неща. Колкото до Галена – тя обвинила Анелия , че злослови срещу нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !