"Пайнер" се разцепи

28.02.2013 17:15 | Видян 2888 пъти

Минаха и заминаха наградите на "Планета", но и тази година церемонията не се размина без сърдити, недоволни и дори бесни фолкдиви. Няколко от звездите на "Пайнер" публично изразиха несъгласието си с номинациите, пише Шоу.

Първа глас надигна Траяна, която дори намекна, че мисли за отказване на попфолка.

"След промоция, песни, албум не заслужих дори номинация в някоя от категориите и съм много разочарована! Чувствам се недооценена и не съм съгласна с нечестностите във фирмата и се чудя дали изобщо си струва да продължа, защото цената, която плащам за това, е голяма - както финансова, така и здравословна", проплака певицата във фейсбук.

Райна пък изяви претенции, че името ѝ не фигурира в нито една категория, въпреки че през 2012-та година направи впечатляващо турне в САЩ.

"Стана ми мъчно, когато разбрах, че дори не съм попаднала в единствената номинация, в която нямам конкуренция тази година", призна лютото македонско девойче.

Теди Александрова също се присъедини към колежките си и заяви, че се чувства неправилно пренебрегната за сметка на други.

"Чувствам се леко обидена, защото в категорията за "Дуетна песен на годината" има една песничка, на която въобще не ѝ е мястото там, а мисля, че дуетът ми с Гъмзата беше доста по-ударен, въпреки че нямаше видеоклип, а само една тв версия", заяви изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !