Сексскандал с Мика на Стоичков

28.02.2013 14:30 | Видян 3378 пъти

Сексскандал с Мика на Стоичков

Сексскандал разтърси Литекс в навечерието на дербито с ЦСКА, което е в събота от 15:00 часа на стадион "Българска армия". Нападателят на "оранжевите" Момчил Цветанов, известен като Малкия шивач, се похвалил пред свои близки, че е преспал с дъщерята на треньора си Христо Стоичков - Михаела.

Връзката им била мимолетна, но Цветанов не издържал на изкушението и се похвалил с "подвига" си. Сега обаче не е ясно как ще реагира Камата, който е от доста ревнивите татковци.

Самата Мика, както галено наричат, Михаела, обаче категорично отрича да е имало вземане-даване с Момчил Цветанов, за който отдавна се знае, че е луда глава.

"Момчил Цветанов го познавам само от стадиона. Не съм имала връзка с него. За мен се говорят глупости за закуска, обяд и вечеря", заяви пред България днес щерката на Стоичков.

"Този Момчил е изперкал. Мика не е от жените, които си лягат ей така с мъжете. Това са пълни простотии. Явно момчето се чуди как да стане по-известно", отсичат от обкръжението на Михаела.

"Талантът" на Момчил  се прочу преди време, когато пусна свои еротични снимки във "Фейсбук". Цветанов, известен още като Чико, беше напълнил профила си в социалната мрежа със свои разголени фотоси, на които позира пред огледало и се снима сам.

Свалката с Мика не е единственото, с което Малкия шивач се фука напоследък. От няколко месеца той не спира да показва гаджето си - силиконовата брюнетка Деница, която е фолк певица. Преди време Момчил Цветанов се беше прехласнал и по друга представителка на чалгата - Бриана, бившата на Ивелин Попов.

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !