Анелия е №1 във фолка

27.02.2013 11:15 | Видян 4571 пъти | Гласували 1

Анелия е №1 във фолка

Анелия стана "Изпълнител на годината", стана ясно на Годишните награди на Планета ТВ, които се раздадоха във вторник вечер, за 11-а поредна година. Slava.bg и вестник Супер 19` съобщиха още преди месец, че изпълнителката на вечния хит "Погледни ме в очите" ще се окичи с короната на Фолк гърло №1 в България.

Изминалата 2012-та беше безспорен  връх в кариерата на Анелия. Тя отбеляза 10 години на сцената със самостоятелен концерт. "Тази награда е специална за мен, но най-голямата награда сте вие - публиката. Музиката е моят живот", каза развълнувана Анелия.

Спектакълът бе открит от Цветелина Янева, която бе номинирана в девет категории си тръгна с две награди – за фолклорния си албум "Дъщеря на песента" и "Албум на годината" за „Мога пак”.

Нелина отнесе наградата за "Фолкорен изпълнител на годината". Оказа се, че има и втори изпълнител с награда в категорията "Албум на годината" и това е Емилия за "Смелите си имат всичко".

Джена спечели приза "Песен на годината" за хита си "Да видя какво е". За дует на годината бяха обявени Анелия и Илиян за песента "Не исках да те нараня".

Галена отнесе наградата за видеоклип на песента  "Спри ме". Фолк дивата се появи на сцената с хип-хоп изпълнителя на годината 100 Кила. С него тя изпълни ремикс на песента "Дяволът ме кара" в микс с парчето на рапъра "Клати". Галена си тръгна и с отличието "Оригинално присъствие на клубната сцена",

Роксана стана „Най-прогресиращ млад изпълнител. Преслава спечели наградата на феновете "Музикален идол на 2012" и наградата "Посланик на българската музика зад граница".

Актрисата Катето Евро връчи наградата за "Артистично присъствие във видеоклип" на Борис Дали, който показа завидни актьорски умения в клипа си към песента "Drink & Drive".

Песента "Недей, сърце" отнесе приза за за "Баладичен хит". Щастливката е Кали, която получи статуетката си от Емилия, носителка на наградата от миналата година.

Малина прибра специалната награда на фирма за вафли, а Мария, която се пъна цяла година да впечатли с оригинални клипове и песни си тръгна с поощрителна награда от модна къща.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !